Prenatális - fejlődés

Magzatkori (DIA-pozitív) Stresszoldás

MAGZATKORI STRESSZOLDÁS 60% kedvezmény

2016. augusztus 25. 01:47 - Horváth Edina

60% kedvezmény

Magzatkori Stresszoldás

Bio-energetikai stresszoldó módszer, mely a magzati létben tapasztalt stresszek, kellemetlen érzések, sejt szinten rögzült negatív információk oldására alkalmas.
A dia-pozitív stressz oldó technika a belső talp éleken található "emlékező meridián" pontok kezelésével fejti ki hatását.
(egyéni kezelés felnőtteknek, kismamáknak)

JELENTKEZEM

 

60% kedvezmény részletei

A kedvezmény időtartama

2016.08.25. 03:00 - 2016.08.26. 23:59

(csak azok a jelentkezők részesülnek a kedvezményben, akik ebben az időszakban küldik el a jelentkezésüket)

FONTOS! A kedvezmény a 2. stresszoldó alkalomra érvényes.

(Tehát az első alkalom 10.000 Ft helyett MOST! 7.000 Ft-ba kerül, s ha jössz a következőre akkor 10.000 Ft helyett MOST!4.000 Ft -ot fogsz fizetni.)

Jelentkezés után e-mailben küldjük a "2. alkalom 60% kedvezmény" kupont, amit a második alkalommal be kell mutatnod!

 

honlap.jpg

Hogyan történik a Stressz oldás?


A belső talp éleken található a magzati lét idősínje, ami úgynevezett "emlékező meridián" pontokból épül fel. Ezeknek a kezelése és gyengéd érintése felszínre hozza a hozzájuk kötődő sejt szinten rögzült magzatkori emlékeket, melyek ily módon megtalálják helyüket a múltban. A test és a tudattalan felszínre engedi és kiadja magából a negatív információkat és ez által elindulnak a feldolgozási folyamatok.
A környezet felidézi az anyaméh hangulatát: puha takaróba takarózva, félhomályban, szívdobogást hallgatva, mély meditatív állapotban történik az oldás mind a két talp él kezelésével kb. 20 -20 percen át.
Kezelés közben általában békés alvás következik be, de az is előfordul, hogy az emlékezetbe feljönnek különböző emlékképek ebből az időszakból (akár szimbolikus formában) vagy testi érzetek, érzelmek is megjelenhetnek.


Kezelés után
A kezelés után lehetőség van személyes konzultáció keretében részletesen átbeszélni azokat a tapasztalatokat és saját élményeket melyek a magzati létben gyökereznek.

Jelentkezem

Kapcsolat

Horváth Edina

Prenatális és dia-pozitív Stresszoldó tréner

+ 36 30 428 74 83

Helyszín: 1076 Budapest Péterfy Sándor u. 40.  1/5  (8kapucsengő)

(Keleti pályaudvartól 5 percre)

Szólj hozzá!

Elképesztő kísérlet! Hogyan alakulnak ki a téves viselkedési minták?

2016. augusztus 14. 12:58 - Horváth Edina

 Hogyan alakulnak ki a téves viselkedési minták?

"A kísérletben az alaphelyzet a következő: öt majom be van zárva egy ketrecbe, melynek közepén egy létrát helyeztek el, ami felett jó pár banán lóg. Minden egyes alkalommal, amikor az egyik majom elindult a létrán felfele, hogy leakasszon egy banánt, a kutatók a lent tartózkodó négy majmot hideg vízzel locsolták le.

banan-majmok.jpg

Ez egy ideig így folyt, majd egyik nap, mikor az egyik társuk elindult a létrán, hogy egy banánt szerezzen, a társai visszarángatták, és ellátták a baját. Pár próbálkozás után a majmok teljesen leszoktak a banánszerzési akciójukról, és egyikőjük sem indult fel a létrán többé.

A kutatók ezután úgy döntöttek, hogy az egyik majmot kicserélik egy másikkal. Ez egyből megindult a banánok felé, de a többiek nem hagyták, és megverték. Az újonc még párszor próbálkozott, de idővel ő is megtanulta, hogy mi a szabály, még akkor is, ha nem tudta az okát, amiért a többiek nem engedik őt fel a banánokhoz.

 A kutatók még egy majmot kicseréltek, és a történet ugyanúgy megismétlődött, az először kicserélt majom is beszállt a másik megverésébe, pedig annak idején őt is jól elpüfölték a társai.

Az eset a harmadik és negyedik kicserélt majom esetében is megismétlődött. Végül pedig az ötödiket is kicserélték, így már egy állat sem volt a ketrecben, akit annak idején lelocsoltak volna hideg vízzel, de többé egy új társukat sem engedték fel a létrára.

Ha tudnánk kommunikálni velük, és megkérdeznénk tőlük, hogy mi az oka annak, hogy senki sem mehet fel a létrán, hogy levegyen egy banánt, a válaszuk feltételezhetően a következő lenne: “Nem tudjuk. A dolgok itt így mennek…"

beautiful-dream-catcher-feathers-peace-favim_com-633771.jpg

Mi ebből a tanulság?
Az, hogy a problémás helyzetek úgy generálódnak, hogy ismételsz valamit, amire már rég nincs is okod.
Tulajdonképpen sosem volt okod rá. Egyszer valaha meg volt valakinek az oka arra,hogy úgy történjenek a dolgok, ahogy történnek, viszont amikor te csinálod, akkor az már csak egy megtanult viselkedési minta, amin bármikor változtathatsz.
Megtanultad a szüleidtől, nagyszüleidtől, és hozod nemzedékeken keresztül a tanult viselkedés mintát, és már magad sem tudod miért teszed, csak teszed, mert azt gondolod, hogy így kell.
Ezek miatt a viselkedési minták miatt hiszed azt, hogy nem lehetsz sikeres, nem érezheted jól magad az életedben, ezért hiszed azt, hogy nem tudsz egyről a kettőre jutni...
Pedig nincs is okod....MÁR.
Ha lenne okod, akkor a helyén lenne a viselkedésed, és értenéd, hogy mi miért történik...nem lennének rossz érzéseid. Ahogy az első majom is tudta, hogy mért verik meg...
Ne engedd, hogy a rögzült minták visszafogjanak!
LÉPJ!
jake-olson-studios-senior-portraits-photo-13973291724nk8g.jpg

Forrás: http://filantropikum.com/

http://mindenamikineziologia.blog.hu/2016/01/05/az_ot_majom_es_a_letra_elkepeszto_kiserlet

 

Magzatkori (DIA-pozitív) Stresszoldás

A magzati létben szerzett blokkok oldása

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZLETEK

Szólj hozzá!

A szavak ereje! A kimondott szó képes megváltoztatni a DNS szerkezetét

2016. augusztus 14. 12:57 - Horváth Edina

Grazyna Fosar és Franz Bludorf kimutatták, hogy az emberi genetikai anyag, a DNS, a szavak által befolyásolható, szerkezete megváltoztatható. Az emberi DNS-be a genetikai sebészet már belenyúlt sokszor több-kevesebb sikerrel megváltoztatva annak struktúráját.

adn.jpeg

A DNS-ről a nyugati tudomány azt tudja, hogy annak 10 százaléka az, ami tulajdonképpen a fehérje szintézisért felelős, és az emberi szervezet alapstruktúráit hozza létre. Közel 90 százalékának a funkciója máig feltérképezetlen, és ezért ezt “ballaszt DNS-nek” is nevezik. Ennek ellenére az orosz tudósok, meg vannak győződve arról, hogy a természet soha nem pazarol és annak a 90 százaléknak van valami erősen fontos jelentősége, csak a tudomány még nem érti. Így bevetették magukat azokba a tudományos munkákba, amely ennek a jelentőségét próbálja tisztázni. A genetikusak és nyelvészek közös tudományos eredményei lenyűgöző tényeket tártak fel.

Piotr Gariaev orosz biológus és biofizikus a DNS vibrációs viselkedését vizsgálta akkor, amikor az különböző frekvenciáknak volt kitéve. A felfedezés megdöbbentő. Az élő kromoszómák ugyanúgy működnek, mint egy holografikus kibernetikai rendszer. Ennek értelmében a DNS nemcsak a test felépítésében vesz részt, hanem funkcionális szerepe is van, információt képes befogadni, kibocsájtani és elraktározni.
Az élő DNS ( in vivo) reagál az emberi hang és a szavak által kiváltott rezgésekre, de a rádióhullámokra is, ha megfelelő frekvenciatartományba esnek. Itt van a tudományos magyarázata annak, hogy miért annyira hatásosak azok a technikák, amelyek pozitív állításokat használnak, mint: az agykontroll, pozitív gondolkodás, autogén tréning, vagy azok az energetikai technikák, amelyek által megfelelő vibrációkat csatornázza az emberi test.

A gyógyító szó

Az orosz nyelvészek szerepe elengedhetetlen volt a titok feltárásához. Ők jöttek rá, hogy a DNS azon 90 százaléka, amit ballaszt DNS-nek képzeltek a nyugati tudósok, valójában egy olyan struktúrát mutat, amelyben ugyanaz a rendszerelmélet és szabályok érvényesek, mint a nyelvekben ( szintaktika és szemantika). Sok korrelációt fedeztek fel a emberi örökítő anyag és az emberi nyelv struktúrája között. Ezzel bizonyították, azt hogy az emberi nyelv nem véletlenszerűen, hanem az emberi DNS szerkezetének megfelelően és abból adódóan alakult ki. A DNS alkalikus molekulái ugyanazoknak a szabályoknak engedelmeskednek, amelyek hasonlóak a nyelvtani szabályokhoz.

Ezeréves tudás előtt kell fejet hajtani a tudománynak

Ennek a tudásnak a tükrében körvonalazódik tehát az, ha a DNS és a nyelv struktúrája azonos, akkor a szavak által hatni tudunk a genetikai állományra.

A spirituális tanítók évezredek óta ismerték és tudták ezt a titkot és többek között a szavak erejét használták a tanításra az emberek tudatosítására és végül azok testi-lelki gyógyítására. Gondolj csak arra, amikor valaki őszinte szavakat mond ki, mély gondolatokat, Univerzális igazságokat, hálát vagy köszönetet nyilvánít, ki a tested azonnal reagál és libabőrös leszel. Ugyanez történik ilyenkor a genetikai állományod is érti, és azonnal feldolgozza az információt és igyekszik egyensúlyi állapotot létrehozni.

Mint fent úgy lent – írta Hermész a Smaragdtáblára, magasra téve a mércét évezredekkel ezelőtt. A tudomány is lassan beért ennek a bölcsességnek a megfejtésére és megértjük, hogy a DNS valójában a makro és mikrokozmosz információ befogója, hordozója és továbbítója az emberi tudat fele. Így valójában már csak azt kell megtanulni, hogy hogyan és mi az, amit a tudatunk fele továbbítsunk.

A legjobb csatorna az, amikor az ember egy nyugodt, békés állapotban van. Ilyenkor a legreceptívebb a tudat. Erre nagyon alkalmasak a relaxációs technikák, autogén tréning, meditáció stb. A stressz az gyengíti a csatornát és eltorzítja az információt. Így nem megfelelő információ jut el a DNS-hez, ami károsodhat vagy mutálódhat és a tudat is zavart lesz.

adn_1.jpg
Nem véletlenül mondjuk azt, hogy az egész lényünket az határozza meg hogy milyen a világnézetünk, a gondolkodásunk az Univerzummal való kapcsolatunk. Ez egyféle hiper kommunikáció, amelyet a természet a rendelkezésünkre bocsájtott az idők kezdete óta. A modern ember azonban nincs ennek tudatában és nem használja az intuícióját és ezeket a csatornáit.

A tudomány tükrében és az évezredes spirituális tanítások mentén elmondható, hogy a szavaknak ereje van. Építeni és rombolni is tudnak. A hiteles igaz szó, ami szívből jön, és ennek is gyógyító ereje van.

Forrás: Arany gondolatok

http://www.hirmagazin.eu/a-szavaknak-sulya-van-a-kimondott-szo-kepes-megvaltoztatni-a-dns-szerkezetet

 

Magzatkori (DIA-pozitív) Stresszoldás

A magzati létben szerzett blokkok oldása

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZLETEK

Szólj hozzá!

Születés előtti traumák kialakulása

2016. augusztus 09. 00:01 - Horváth Edina

A traumák helye a sejtek memóriája. A szervezet összes sejtje emlékszik a vele történt eseményekre. A sejtek memóriája nem érzékeli a teret, időt, és nem tud különbséget tenni, hogy a trauma az elgondolt volt, álmodott, elbeszélt vagy megtörtént. Bármelyik is történt a trauma kialakulhat, mert az anya testében változások lépnek fel ezek hatására, melyeket érzékel a magzat és rögzíti az ő testének a memóriája is. (Így alakul ki a jelmezünk - testünk-, mely a lelkünk ruhája, de a valódi énünk mindig ott van a traumák alatt, és ha ezeket a blokkokat leszedjük, akkor kellemesebb életet élhetünk.)

Egyes események akkor változnak traumává, ha az időtartamuk természetellenesen hosszú, vagy ha az eseményre adott válasz túlzott reakcióban nyilvánul meg.

A magzat teljes mértékben összeköttetésben van az anyával, így minden anyai érzés egy az egyben érezhető a számára, s sejt szinten rögzülnek az információk.

A magzati élet történéseinek a lefolyása szintén lehet traumatizáló hatású, ha maga a folyamat lefolyása megsérül. (a szülői érzések és a magzati hónapok történései a testi fejlődés folyamatára hatnak) Pl., nehéz fogantatás (ivarsejtek későn találkoznak, nehezen kapcsolódnak össze) vagy nehéz beágyazódási folyamat. (nehezen tud megtapadni az anyaméh falán). Ezek történtek a magzati létben, a valóságban, melyből később annyit érzünk, hogy nem merünk megvalósítani dolgokat, elakadunk, nem merjük önmagunkat élni, vagy nem merjük azt csinálni amit igazán szeretnénk.

 

Írta: Horváth Edinaimage.jpg

 

Magzatkori (DIA-pozitív) Stresszoldás

A magzati létben szerzett blokkok oldása

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZLETEK

1 komment

Szülői elvárások hatása a magzatra - Önkifejezés

2016. július 15. 11:48 - Horváth Edina

Az életünk során folyamatosan az önkifejezésre törekszünk.

Az önkifejezés a különböző életkori szakaszoknak megfelelően történik meg. Mindegyik életszakaszban másként fejezzük ki magunkat (gyermekkorban például a járás, a beszéd megtanulása az önkifejezés eszköze, kamaszkorban az önállósodásban törekszünk az önkifejezésre, felnőtt korban pedig a célok megvalósításában éljük meg az önkifejezést)

Minden szakaszban más és más esemény megvalósítás a lényeges, de mégis mindegyik egy fejlődési folyamatnak a mintájára zajlik le.

Honnan jön ennek a folyamatnak a mintája? A magzati létből.

Az anyaméhben a fogantatás pillanatától hat a magzatra az anya testi - lelki - érzelmi élete - és viselkedéses magatartása is.

Az anyaméhben a magzat önmagát saját testi fejlődésében fejezi ki, ami azt jelenti, hogy minden, ami a testi fejlődése közben történik, azt önmagával azonosítja és később ezt a mintázatot éli újra . Minden ami történik, az a magzat részévé válik testi és lelki szempontból egyaránt.

A magzati lét történései, a kilenc hónap alatt megadják a saját fejlődési folyamatnak az alapmintáját. Tehát ha ott pozitív behatásokat kaptál, akkor könnyedén tudsz önállósodni, vagy célokat megvalósítani. Ha nem, akkor elakadhatsz, és nehezen haladsz előre.

A fogantatás pillanatától a születésig és a születéstől a halálig az emberi élet egy egységes egész, különböző szakaszokkal. Mindegyik szakaszban ugyanaz a fejlődési folyamat zajlik le, amit a magzati létben  szereztünk.

" A családban, ha várják az újszülött jövetelét, már kívánják a megfelelő nemet, már készítik a nevet, a helyet és a terveket a fogadtatására. Már szakmát is keresnek neki, már a jövőjét látják, már belevetítik saját társadalmi reményeiket vagy csalódásaikat.

Ha pedig nem várt gyermek, már ellenséges indulatok közepette fejlődik, és az egész jövőjére kihat életre szóló sérülése, hogy ő fölösleges. Életének terhét már ott találja az élete keletkezésekor. Ha nem akart gyermek, szülei már akkor keresik az elhárításának, a félretevésének bosszúsággal és bosszúval kevert módját. A vétlen gyermek viselheti majd környezetének vétkeit." (Losonczi)

 

maternity_photographer_new_orleans_ferrara.JPG

 

Magzatkori (DIA-pozitív) Stresszoldás

A magzati létben szerzett blokkok oldása

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZLETEK

Szólj hozzá!

Kapcsolatteremtés a babával

2016. június 29. 15:36 - Horváth Edina

- Ne feledjük,hogy a magzat hallja a hangokat a pocakban, beszéljünk hozzá!
Figyeld meg, hogy a te hangodat felismeri és másként reagál rá,mint máséra.
Énekelhetsz neki bölcső dalokat, vagy a kedvenc dallamodat. Ha sokszor teszed, a születése után is felfogja ezt ismerni, és megnyugszik majd tőle.
Hallgathatsz zenét is, ugyanez fog történni, felismeri később a megszokott dallamokat.

- Simogassátok a pocakot, ebben apa is részt tud venni. Ez egy nagyon szép, gyengéd és egyértelmű kifejezése annak, hogy várjátok őt, és szeretettel gondoltok rá. Azt az üzenetet kapja, hogy biztonságban van, és számíthat rátok. Majd figyeld meg, hogy egy idő után reagál az érintésre is és követi a simogató kezet.

- Gondolatban, mentálisan is tudsz vele kapcsolatot teremteni. Képzeld őt el,kérdezz tőle és figyelj a belső érzéseidre,hogy mit üzen neked!

http://prenatalis.hu

13528836_1146128895428495_5426329465703430455_n.jpg

 

Magzatkori (DIA-pozitív) Stresszoldás - A magzati létben szerzett blokkok oldása

Te milyen emlékeket őrzöl a sejtjeid mélyén?

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZLETEK

Szólj hozzá!

Haptonómia - A gyengéd érintések tudománya

2016. június 26. 14:11 - Horváth Edina

 
A méhen belüli fejlődés során a tapintási érzék korán kifejlődik. A magzat az első tapasztalatait a környezetéről, az anyaméh belső világáról (magzatvíz, köldökzsinór, méhfal) érintések útján szeri meg. A 4. hónaptól már képes megkülönböztetni a külvilágból érkező ingereket és a 6. hónaptól reagál is ezekre.
 
A szülők ekkor már simogatással is kapcsolatot tudnak teremteni a babával, amit a haptonómia is ajánl.
Frans Veldman nevéhez fűződik a módszer, és Franciaországban igen elterjedt. Magyarországon is elérhető már, több szakember foglalkozik ezzel, és segítik a korai anya- gyermek kapcsolat kialakulását.
 
A módszer lényege, a kapcsolat teremtés a babával, gyengéd érintések, simogatás szelíd nyomkodás révén. A szülők olyan gyengéd érintésekkel tanulják meg felvenni a kapcsolatot a hasfalon keresztül a babával, ami jól esik a Kismamának, és a babának is. Mindemellett pedig jelzi a magzat felé, hogy gondolnak rá és törődnek vele, szeretettel várják és biztonságban van, vigyáznak rá.
Idővel a gyakorlatok során a baba megérzi ha valaki megérinti a Kismama hasát, és reagál rá, követi a kezek mozgását.
A haptonómia különleges módja a babával való kapcsolat teremtésnek, és az ismerkedésnek.
 Próbáljátok ki!
Szólj hozzá!

Mire van szüksége a fejlődő magzatnak a születése előtt?

2016. június 22. 15:37 - Horváth Edina

1_2.jpg Kiegyensúlyozott anyára és apára. Arra, hogy ez a két ember szeresse egymást. A fejlődésben lévő magzatnak fontos, hogy várják és akarják a születését, mert ekkor kapja meg azt az életerőt ami a kiegyensúlyozott fejlődéséhez szükséges. Fontos, hogy legyen meg helye a családban már akkor amikor a pocakban növekszik, gondoljanak rá, kommunikáljanak vele, hogy érezze is mindezt, s ekkor nyugodtan és kiegyensúlyozottan babaként fog megszületni.

Mi történik akkor amikor a szülők nem tudják ezt biztosítani a babának?

Ha ez nem így alakul, akkor viszont érdemes a figyelni arra, hogy megfelelően kezeljük a helyzetet.
Az egyik fél mindig domináns a kapcsolatban, s ha nem szeretik egymást, akkor nagy valószínűséggel a domináns becsmérelni fogja a másikat vagy a saját sérelmei miatt haragudni fog rá, elutasítja, hiszen már nem akar vele lenni. Ez bizonyos szempontból érthető, viszont ha nincsenek helyre téve a rossz érzések, és maradnak hosszú távon úgy ahogy vannak, akkor a gyermeken és az ő személyiség fejlődésén csapódnak le a következmények.

A gyermek mindent érez. Előbb tudat alatt érzi a ki nem mondott érzelmeket, aztán később sok esetben tudatosan is megkapja az információkat, pl " apád ilyen meg olyan, és ezt meg azt csinálja, ami rossz!!!".
Ilyenkor alakul ki az a helyzet, hogy a gyermek elkezdi önmagában megtagadni az egyik felét, s ésszerű magyarázattal meg is magyarázza magának, " hiszen ezt meg azt csinálja apa, ami rossz!!" És nem akar hasonlítani rá, rosszabb esetben találkozni vele, még rosszabb esetben meg sem ismeri.

Tehát az egyik felét elutasítja. Saját magában azt a részt, amit arról az oldalról kap, megtagadja. Ezzel a hozzáállással a jót is és a rosszat is. Ami teljes mértékben megbélyegzi az önbizalmi kérdéseit később felnőtt korban, és akadályozza a harmonikus személyiség fejlődését is.

Aminek a következménye az, hogy amelyik szülőnket megtagadjuk, azt utánozni fogjuk, és akármennyire nem akarjuk azt csinálni amit ő, mégis úgy vagy nagyon hasonlóan fogunk viselkedni, mert a megtagadásával nem oldottuk meg a helyzetet, csak a szőnyeg alá söpörtük, de azokra a helyzetekre nincsen megoldásunk amiket rosszul csinál, csak annyi, "hogy az nincs is". Ez pedig nem megoldás. Olyan eset is van, amikor másképp viselkedünk direkt, de érzelmileg szenvedünk és büntetjük magunkat, mert a családi kötelék nem engedi ilyen módon felszabadítani az érzéseket. Megtagadással nem megy.

A megoldás az, amikor megértjük a másik embert, hogy hogyan és miért jutott oda, hogy azokat a helyzeteket amiket rosszul csinál azokat tényleg csak így képes megoldani. Ő is hozza valahonnan a negatív mintát, és a rossz érzéseket, amik korlátozzák a helyes viselkedésben. Ha ezeket pontosan meglátjuk, átlátjuk akkor leszünk képesek megérteni. Ekkor látjuk a valóságot, ami felszabadít, sőt helyreteszi a rossz érzéseket, és feloldoz.
Amíg feszültség marad bennünk, addig nem a valóságot látjuk. Sosem. A valóság, akármi is legyen az, mindig jó érzésekkel tölt el, és kiegyenesíti az utat a szemünk előtt.

Tehát a gyermeknek soha nem tesz jót, ha a párunkat - volt párunkat - kritizáljuk, akár kimondva, akár kimondatlanul.
Őt ezzel arra ösztönözzük, hogy tagadja őt meg magában.
Érdemes bevállalni a saját felelősségünket, hogy őt akkor mi választottunk, mert nem láttuk akkor még a hibákat, vagy nem hittünk a szemünknek. Ez saját felelősség. Amit a másik tesz és nem jó, az pedig az ő felelőssége teljes mértékben.
Érdemes megnézni az életét, hogy ő ezeket miért csak így tudja megoldani, miket hoz magával generációkon keresztül, aminek ez a következménye.
Ezzel fel tudjuk oldani magunkban a feszültséget felé.
S ez nem jelenti azt, hogy utána jóban kell vele lenni, vagy találkozni kell. A megfelelő távolság beállítására is érdemes figyelni, mi az ami még szükséges a gyerek szempontjából és mi az ami megfelelő? S ami már nem, abba nem érdemes belemenni sohasem.

A párkapcsolat véget érhet, de mint szülői szerep sosem szűnik meg létezni. A családi kapocs örökös. Abban a 3-mas egységben mindig anya az anya,apa az apa és a gyermek a gyermek.
Ez az egység sosem változik meg és mindig egy család marad.
Elválhatnak a szülők, járhatnak más utakon, de a család az megváltoztathatatlan tény a gyermek megszületését követően, és ezt a köteléket tiszteletben kell tartani. Megtagadni nem lehet. Illetve lehet, de az feszültséget generál mindenkiben.
Egy dolgot viszont tudni érdemes. Ezt e helyzetet mi alakítottuk ki, amivel nyilván feladatunk van, s amit most már az életünk végéig jól kell kezelni.

Írta: Horváth Edina

Magzatkori (DIA-pozitív) Stresszoldás

A magzati létben szerzett blokkok oldása

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZLETEK >>>

Szólj hozzá!

Érzi az anya érzelmeit a magzat?

2016. április 06. 08:47 - Horváth Edina

Fetus_Week_07_E-636_copy.jpgIgen, érzi...

Tulajdonképpen minden érzést érez, amit az anya átél testi -lelki vonatkozásban.

A gondolataink, vágyaink, pozitív és negatív érzelmeink egész nap folyamatosan kavarognak bennünk, melyeket a baba is érez. A stressz-  és "boldogság" hormonokat a placenta nem szűri meg, így egy az egyben átkerülnek a baba szervezetébe is, tehát "főszereplőként" éli át ő maga is azokat az eseményeket melyek a várandósság 9 hónapja alatt történnek meg.

 

Ezek az információk alkotják az érzelmi alapmintázatunkat. Már bent a pocakban érzékeltük a zavart. bizonytalansági érzéseket, szorongó vagy feszült érzéseket, melyek később meghatározó módon befolyásolják az önbizalmi, önértékelési kérdéseinket, és azt hogy alapvetően hogyan érezzük magunkat az életben.

Magzatkori (DIA-pozitív) Stresszoldás

A magzati létben szerzett blokkok oldása

JELENTKEZÉS ÉS RÉSZLETEK >>>

Szólj hozzá!

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu